Rólunk

Hormay Nóra

Végzettségem szerint közgazdász vagyok és két csodálatos fiúgyermek édesanyja. 2007-ben, a válásomnak köszönhetően indultam el az önismereti úton. Érdekelt a hipnózis, a reinkarnáció, aztán belekóstoltam az Aura Soma és a Colorgenetics technikáiba, foglalkoztam a Theta Healing, numerológia, asztrozófia módszereivel. Végül a Prananadival indult el a gyógyítói utam, melyből 4a fokozatig jutottam el és az utaztatást is megtanultam.

2014-ben találtam rá a Szivárványfény terápiára, melyet Bartha Erikától tanultam meg és mivel ezt a módszert érzem igazán közel a szívemhez – egyfajta hazatalálás volt – így most már csak ezzel foglalkozom. Elvégeztem az összes kezelés tanfolyamát és 2015 óta oktatója is vagyok a módszernek. Nagyon szeretek gyógyítani és tanítani, emberekkel beszélgetni és támogatni őket olyan élethelyzetekben, amikben nem tudnak továbblépni. Örömmel segítem az újgenerációs gyermekek útját. Szivárványosnak lenni egy életmód, mely megtanít arra, hogy a napjaink minden mozzanatát átszője a szeretet. Képzem magam coaching területén is és kiscsoportos facilitálás kurzust is végeztem.

Mivel 8 évig Angliában éltem folyékonyan beszélek angolul, így kezeléseket és tanfolyamokat is vállalok angol nyelven.

Németh Gabriella

Közgazdasági egyetemet végeztem és hosszú évekig ezen a területen dolgoztam.
30 éve élünk együtt a férjemmel és van két felnőtt fiunk. Saját életem nehézségei indítottak el az önismereti úton 2001-ben. Tanultam kineziológiát, asztrológiát, NLP-t, míg megtaláltam 2011-ben a Szivárványt, ami bearanyozta az életemet, életünket. Számomra a Szivárvány egy életfilozófia, amely minden nap örömöt visz az életembe és segítségével megoldást tudok találni az életembe érkező feladatokra. Mindig hálás leszek Bartha Erikának ezért a módszerért.

Úgy gondolom, nagyon sok múlik az életben azon, hogy mi nők megtaláljuk a női lét gyönyörűségét, hogy örömmel tudjuk végezni sokrétű feladatainkat.

A szivárványfény kezeléseken kívül női tanfolyamokat tartok, ahol beszélgetünk a feladatainkról, nehézségeinkről, támogatjuk egymást az erősségeink fejlesztésében és a gyengeségeink elfogadásában. Ennek erősítésére 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Alapítvány dúla képzését.

„Ha rendet teremtünk magunkban, legnehezebb helyzeteinkben is megtaláljuk a megoldást.”

Popper Péter

Jelentkezz be hozzánk most!

Kezelőnkben kényeztető, energetikai kezelésekkel segítünk Neked nyugalmat, egyensúlyt találni és feltöltődni a mindennapok rohanásában. Segítünk feltárni az életedben levő nehézségek és elakadások okait és kioldjuk a benned levő blokkokat, hogy boldogabban, harmonikusabban élhesd az életedet.

Scroll to Top