Rólunk

Hormay Nóra

Végzettségem szerint közgazdász vagyok és két csodálatos fiúgyermek édesanyja. 2007-ben, a válásomnak köszönhetően indultam el az önismereti úton. Érdekelt a hipnózis, a reinkarnáció, aztán belekóstoltam az Aura Soma és a Colorgenetics technikáiba, foglalkoztam a Theta Healing, numerológia, asztrozófia módszereivel. Végül a Prananadival indult el a gyógyítói utam, melyből 4a fokozatig jutottam el és az utaztatást is megtanultam.

2014-ben találtam rá a Szivárványfény terápiára, melyet Bartha Erikától tanultam meg és mivel ezt a módszert érzem igazán közel a szívemhez – egyfajta hazatalálás volt – így most már csak ezzel foglalkozom. Elvégeztem az összes kezelés tanfolyamát és 2015 óta oktatója is vagyok a módszernek. Nagyon szeretek gyógyítani és tanítani, emberekkel beszélgetni és támogatni őket olyan élethelyzetekben, amikben nem tudnak továbblépni. Örömmel segítem az újgenerációs gyermekek útját. Szivárványosnak lenni egy életmód, mely megtanít arra, hogy a napjaink minden mozzanatát átszője a szeretet. Képzem magam coaching területén is és kiscsoportos facilitálás kurzust is végeztem.

Mivel 8 évig Angliában éltem folyékonyan beszélek angolul, így kezeléseket és tanfolyamokat is vállalok angol nyelven.

Németh Gabriella

Közgazdasági egyetemet végeztem és hosszú évekig ezen a területen dolgoztam.
30 éve élünk együtt a férjemmel és van két felnőtt fiunk. Saját életem nehézségei indítottak el az önismereti úton 2001-ben. Tanultam kineziológiát, asztrológiát, NLP-t, míg megtaláltam 2011-ben a Szivárványt, ami bearanyozta az életemet, életünket. Számomra a Szivárvány egy életfilozófia, amely minden nap örömöt visz az életembe és segítségével megoldást tudok találni az életembe érkező feladatokra. Mindig hálás leszek Bartha Erikának ezért a módszerért.

Úgy gondolom, nagyon sok múlik az életben azon, hogy mi nők megtaláljuk a női lét gyönyörűségét, hogy örömmel tudjuk végezni sokrétű feladatainkat.

A szivárványfény kezeléseken kívül női tanfolyamokat tartok, ahol beszélgetünk a feladatainkról, nehézségeinkről, támogatjuk egymást az erősségeink fejlesztésében és a gyengeségeink elfogadásában. Ennek erősítésére 2018-ban elvégeztem a Sarasvati Alapítvány dúla képzését.

„Ha rendet teremtünk magunkban, legnehezebb helyzeteinkben is megtaláljuk a megoldást.”

Popper Péter

Dános Jázmin

Évekig multinacionális vállalatoknál dolgoztam mérnökként. Mai napig szeretem a természettudományokat, mérnöki újításokat. A kvantumfizika és a neuro tudományok a gyógyító, támogató munkám részét is képezik.

16 évesen kezdtem el energiagyógyászatot tanulni, majd Shiatsu Bodywork képzésen vettem részt, később Prána Gyógyítást tanultam tanári fokozatig. 2011-ben lépett be az életembe a Szivárvány gyógyítás és elindultam a szivárványfény útján egészen az oktatói fokozatig. Az energiamunka a tisztánérzékelés képességén keresztül a mindennapi életben is támogat, a valóságom természetes része gyermekkorom óta.

2017-ben az USA-ban a John F. Kennedy Egyetemen mester fokozatot szereztem Consciousness and Transformative Psychology (Tudatosság és Transzformatív Pszihológia) szakon. Elvégeztem az Ecstatic Dance Leadership (Tudatos tánc vezető) programot is. Reality Transurfing Mentor végzettséget szereztem, amellyel a tudatos teremtés útját tanítom, amely Vadim Zeland munkájára épül.

Szívesen segítek Neked kiutat találni, ha elakadtál az életed bármelyik területén és valahogy semmi nem úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Jelentkezz be hozzánk most!

Kezelőnkben kényeztető, energetikai kezelésekkel segítünk Neked nyugalmat, egyensúlyt találni és feltöltődni a mindennapok rohanásában. Segítünk feltárni az életedben levő nehézségek és elakadások okait és kioldjuk a benned levő blokkokat, hogy boldogabban, harmonikusabban élhesd az életedet.

Scroll to Top