Szivárványfény kezelések

Minden kezelés egyénre szabott, és a kezelések kombinálhatóak. Nincs lehetőség a megbeszélt időpontnál korábban bejönni a kezelőbe.
A kezelést előző este 18 óráig lehet díjmentesen lemondani. Későbbi lemondás esetén a kezelés árának felét ki kell fizetni.

FONTOS! A kezelés után 5 napig ajánlott sok vizet fogyasztani, mert az segíti a lerakódások távozását a fizikai testből.

Angol nyelvű konzultációra és kezelésekre is van lehetőség 2.000 Ft felár/alkalom mellett.

Konzultáció

Beszélgetés során feltárjuk, hogy milyen problémák nehezítik az életed, melyik kezelés segítené legjobban a változást, a blokkok tisztulását.

A konzultáció időtartama: 1 óra
Konzultáció ára: 8.000 Ft

Szivárványfény alap kezelés

A Szivárványfény kezelés során egy magas rezgésű, gyógyító szeretetenergiát áramoltatunk, mely segítségével ki tudjuk oldani a blokkokat a fizikai és érzelemtestedből, illetve az aurádból. A kezelés megnyugtat és ellazít. Betegségek megelőzésére kiváló. Egy mély és csodálatos módszer, mely megkerülve az elmét segít Neked kikapcsolódni és feltöltődni. Ez az energia áthangolja a teljes energetikai rendszeredet, és beindítja a sejtszintű öngyógyító folyamatokat. Átélheted önmagad teljes elfogadását, és megláthatod a benned rejlő valódi értékeket, képességeket.
A kezelés alatt könnyű ruházat, rövid ujjú póló és rövidnadrág viselése javasolt.

A kezelés időtartama konzultációval:
1-1,5 óra
Kezelés ára: 13.000 Ft

Szivárványfény mirigyállomány aktiválás

Ez a kezelés aktiválja az agyalapi mirigyedet, tobozmirigyedet és a csecsemőmirigyedet. A mirigyek aktiválásával a szervezeted új életre kel. A mirigyek aktiválása segíti, hogy egyensúlyban működjön az immun-, a hormon- és az idegrendszered; számtalan egészségtámogató hatása van. Pánikbetegség, fóbiák és depresszió ellen nagyon hatásos. Segít a gyermekeknek, akik az iskolát stresszesen élik meg és azoknak, akik ébreszteni szeretnék spirituális képességeiket, vagy akiknek már van ilyen képessége, de félelemben élik meg és szeretnének egyensúlyba kerülni.

A kezelés alatt könnyű ruházat, rövid ujjú póló és rövidnadrág viselése javasolt.

A kezelés időtartama konzultációval: 1,5 óra
Kezelés ára: 14.000 Ft

Szivárványfény múltoldó tollas kezelés

1-2 szivárványfény alapkezelés után lehet alkalmazni a múltkioldó kezelést. Ebben a kezelésben sejtszinten oldódnak ki múltbéli blokkok, sérülések, traumák, amiket őriz a fizikai tested és az energiatested. A strucctoll finom rezgésével a tested legmélyebb rétegeibe is be tudja juttatni az energia rezgését és felszínre tudja hozni ezeket a mélyen elnyomott sérüléseket. Kioldjuk a testből az alacsony rezgésű érzelmi energiákat, amelyek elakadásokat, betegségeket okozhatnak a testedben és ezután áthangoljuk a tested rezgését, hogy be tudja fogadni az egészség és az öröm energiáját.

A kezelés alatt csak fehérnemű vagy rövidnadrág viselése javasolt.

A kezelés időtartama konzultációval: 1,5-2 óra
Kezelés ára: 15.000 Ft

Szivárványfény sejtfiatalító kezelés

Minden évben sejt szinten megújul testünk 98%-a. 3 hetente megújul a teljes bőrállományunk és 3 naponta a gyomrunk! Képesek vagyunk létrehozni magunkban új sejteket. Nem mindegy, hogy milyen tudati rezgésben vagyunk! Ha tele vagyunk félelmekkel, szorongásokkal, akkor gyengítjük a sejtjeinket és az egészségünket. A kezelés során először kioldjuk a stressz energiát, majd kényeztető, simogató mozdulatokkal feltöltjük a sejteket fénnyel és egyensúlyi állapotot hozunk létre. A sejteket és a DNS-t áthangoljuk egészséges rezgésre. Ezzel a kezeléssel növelni tudjuk az önbizalmadat és önmagad szeretetét. Először meg kell tanulod szeretni önmagad, csak azután tudsz másokat tiszta szívvel elfogadni.

Hatásai:

 • kioldja a stresszt az egész testből
 • áttisztítja az energiapályákat
 • kioldja az elektroszmogos szennyeződéseket
 • kisimítja a bőrt
 • fejfájást szüntet meg
 • oldja a test merev izmait
 • csökkenti és megszünteti a ráncokat
 • segíti a nyugodt pihentető alvást
 • rugalmassá teszi a bőrt
 • megindul a vérkeringés az agyban, bőrben
 • megindul a nyirokkeringés
 • aktiválja a meridiánokat
 • meggyorsítja az energiaáramlást a testben
 • oldja a lelki blokkokat

A kezelés alatt a test felső részét javasolt teljesen szabadon hagyni és egy rövidnadrág vagy fehérnemű viselése javasolt.

A kezelés időtartama konzultációval: 2 óra
Kezelés ára: 16.000 Ft

Szivárványfény terápia

Ebben az oldásban meditatív állapotban beszélgetve tárjuk fel az életedet akadályozó mélyen tárolt sérüléseket, fájdalom lenyomatokat és még a kezelés során be is gyógyítjuk ezeket a sérülésmintákat. Ez az oldás ülve, a vendég aktív részvételével zajlik és közel két órát vesz igénybe. A kezelés alatt hétköznapi kényelmes viselet javasolt.

A kezelés időtartama konzultációval: 1,5-2 óra
Kezelés ára: 15.000 Ft

Egy csodálatos módszer, mely segít abban, hogy a lélekrészeink harmóniában, egymást támogatva tudjanak létezni. A kezelés egyfajta vezetett meditáció, ami magába foglal egy tudathangolást is.
A kezelés alatt könnyű ruházat, rövid ujjú póló és rövidnadrág viselése javasolt.

A kezelés időtartama konzultációval: 1,5-2 óra
Kezelés ára: 15.000 Ft

Önismereti tanácsadás

A konzultáció több mint egy beszélgetés, hiszen az energia ilyenkor is dolgozik, de van, akinek ez a fontosabb, mert iránymutatásra van szüksége egy konkrét témában és jobban kedveli a verbális kommunikációt. A téma lehet párkapcsolati, munkahelyi, önismereti, egészségbeli probléma, függőség vagy más.

A konzultáció időtartama: igény szerint
Konzultáció ára: 8.000 Ft/óra

Angol nyelvű konzultációra és kezelésekre is van lehetőség 2.000 Ft felár/alkalom mellett.

Minden kezelés egyénre szabott, és a kezelések kombinálhatóak.

Nincs lehetőség a megbeszélt időpontnál korábban bejönni a kezelőbe.
A kezelést előző este 18 óráig lehet díjmentesen lemondani. Későbbi lemondás esetén a kezelés árának felét ki kell fizetni.

Fontos! A kezelés után 5 napig ajánlott sok vizet fogyasztani, mert az segíti a lerakódások távozását a fizikai testből.
Angol nyelvű konzultációra és kezelésekre is van lehetőség 2.000 Ft felár/alkalom mellett.

Jelentkezz be hozzánk most!

Scroll to Top