Holisztikus fejlesztés, tudatos teremtés

Szívesen segítek Neked kiutat találni, ha elakadtál az életed bármelyik területén, nem bízol magadban, nehezen kapcsolódsz másokhoz vagy akár önmagadhoz, függőségektől, függő kapcsolatoktól szenvedsz, az egészséged felborult, a testeddel nincs jó kapcsolatod vagy valahogy semmi nem úgy alakul, ahogy szeretnéd.

Területek, amikkel foglalkozom:

  • Test tudatosság fejlesztés
  • Expresszív mozgás
  • Intimitás önmagaddal és másokkal
  • Érzelmek megélése és az érzelmi energiák harmonikus kifejezése, érzelmi oldás
  • Függő kapcsolatok oldása
  • Tudatos teremtés (Reality Transurfing)
  • A tudatalatti mintázatok átprogramozása
  • Mentorprogram a kiteljesedett önmagad megéléséhez

A konzultációk 60 percesek, testmunkával együtt 90 percesek, energetikai kezeléssel kiegészítve 90-120 percesek.

Tudatos teremtés (Reality Transurfing)

A tudatos teremtés olyan technikákat tanít neked, amelyek által megtanulhatsz navigálni a minket körülvevő világban úgy, hogy jól érezd magad benne. A Reality Transurfing ráébreszt, hogy a varázspálca mindvégig a kezedben volt, ám mivel nem tudatosan használtad és néhány részlet elkerülte figyelmed, teremtésed többnyire nem az álmaidnak megfelelően alakult.

Önfejlesztéssel és a technikák gyakorlásával kreatív erődet sikeres teremtésekre fordíthatod, függetlenedhetsz a téged körülvevő negatív befolyásoktól, kapcsolatoktól, önbizalmad is a helyére kerül. Tudatosabban járhatod utadat, a szíved és az elméd között megszülető béke pedig örömet és boldogságot hoz mindennapjaidba.

Holisztikus önfejlesztés

Közös munkánk során holisztikus szellemben a lényed valamennyi rétegével, dimenziójával foglalkozunk (Fizikai, Érzelmi, Szellemi és Spirituális), ezeket a rétegeket gyógyítjuk és fejlesztjük igényeid szerint.

Nem csak a felszíni tüneteket kezeljük, hanem a problémádat a teljesség fényében térképezzük fel. Az oldás, új pozitív szokások beépítése, a negatív szokások elengedése a teljes életedre pozitív hatással lesz, így más életterületeken is megmutatkozik majd a fejlődés, változás.

Az ember úgy tud teljes életet élni, ha lénye valamennyi dimenziójában megteremt egy egyensúlyt, táplálja, gondozza és összehangolja belső és külső világát, szívét és elméjét. Ebből az egyensúlyból születhetnek olyan teremtések, amelyek valódi boldogságot hoznak el.

Önszeretet

Nagyon sok olyan embert ismerek, akik tehetségesek, tisztaszívűek, született vezetők, tanítók, gyógyítók és mégsem hisznek önmagukban eléggé ahhoz, hogy a világ megismerhesse mennyi mindent tudnak adni. Az alacsony önbecsülésük visszahúzza őket attól, hogy a megéljék saját tehetségüket.

Az önszeretet egy mély, közeli kapcsolat kiépítése önmagaddal, egy szerelembeesés azzal a multidimenzionális, végtelenül sokszínű világgal, ami Te vagy. Az egyediségeddel és a benned lévő univerzálissal, a fényeddel és az árnyékaiddal, azzal a mindennel, ami vagy! Amikor elindulsz az önszeretet ösvényén, ráébredsz arra, hogy önmagad szeretetén keresztül az egész világot megöleled. Megszületik benned egy mély megértés, egyfajta béke a létezéssel kapcsolatban, ami hihetetlenül felszabadító. A kritika hangja, a bántás, a türelmetlenség, a szégyen és az önostorozás elvesztik az erejüket mind a belső világodban, mind a tükröződő valóságban körülötted, és kreatív energiádat teremtésre fordíthatod. Világod átalakul, önszeretetedet tükrözi vissza.

Kieshetsz ebből az állapotból néha, de már erősebb lesz benned a szeretet, mint saját magad megtagadása.

Megtanuljuk tudatosan az önszeretetet. Technikákat sajátítasz el, gyakorlatokat végzel, amivel kinyílnak a szíved kapui saját magad felé, így mások felé is. Megváltozik az életed.

Expresszív mozgás

Ahhoz, hogy természetes önmagadat megélhesd, bátornak kell lenned, fel kell vállalnod sebezhetőségedet, emberi mivoltodat. A gyermeki ártatlanság felfedező szelleme még hordozta számodra ezt az önkifejezési szabadságot, azonban mindezt elveszítettük az idő múlásával. Teljesen érthető módon elhittük, hogy bizonyos részeink elfogadhatóak, más részeink pedig nem ebben a világban. Azok az érzelmek, amelyeket elnyomsz magadban, ignorálsz, egyensúlyvesztéshez, betegségekhez vezetnek mentálisan és fizikai síkon is.

Ez a kurzus egy „beavatás”, számos belső ellenálláson haladunk át amikor az érzelmeinkbe kell mélyen belenéznünk, a testünkben megérezni őket, kifejeznünk mozgáson át, színekkel, hangokkal. Az érzelmek megélése, energiájuk szabad áramlása az emberi egészség alapvető feltétele.
A céljaink eléréséhez szükségünk van érzelmi energiára, ez a teremtés egyik alapvető eszköze. Megtanuljuk az érzelmeinket megélni, egészségesen kifejezni és az érzelmi energiát harmonikusan felhasználni.

Scroll to Top